ĐORĐA MELONI USKORO U POSETI SRBIJI? Vučić: Koristim ovu priliku da je pozovem da dođe kod nas

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2023, 12:26

ĐORĐA MELONI USKORO U POSETI SRBIJI? Vučić: Koristim ovu priliku da je pozovem da dođe kod nas

Vučić na forumu pozvao italijansku premijerku da uskoro poseti Srbiju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na otvaranju Foruma za poslovnu i naučnu saradnju Srbije i Italije, u prisustvu potpredsednika Saveta ministara i ministra spoljnih poslova Italije Antonija Tajanija, da je Italija iskreni prijatelj Srbije i da nikada nije bila među zemljama koje su vršile teške pritiske na našu zemlju, već otvarala vrata saradnji.

Predsednik je tokom svog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraćanja naveo da bi voleo da Srbiju uskoro poseti i italijanska premijerka Đorđa Meloni.

- Koristim ovu priliku da je pozovem da dođe kod nas, i nadam se da ću mnogo pre kraja godine moći da je dočekam na beogradskom aerodromu i pokažem joj naše gostoprimstvo - zaključio je predsednik Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.