DjOKOVIC USAO U PAROVE Evo kako su ukucani reagovali

Izvor: medio.rs, 17.Jun.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DjOKOVIC USAO U PAROVE Evo kako su ukucani reagovali

Učesnike rijalitija televizije "Hepi" posetio je specijalan gost

Dok su ukućani u vili “Parova” čekali da počne emisija “Upoznajte Parove”, učesnici ovog rijalitija nagađali su ko će biti gost u studiju?

– Dosao sam direktno sa aerodroma, samnom su bili Robi Vilijams i Nole – rekao je pevač Đura Mornar, a onda je kamera zumirala mladića u studiju.

Foto: TV Happy

– Tu je Nole! – rekao je Đura Mornar.

Učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << takmičenja zinuli su od čuda posmatrajući tamnokosog mladića i počeli da skandiraju.Ubrzo su se razočarali, jer su shvatili da je u studiju u stvari bio Nenad Čokovan, dvojnik Novaka Đokovića.

OTKRIVAMO: Ovo je dvojnik Novaka Đokovića! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf, AP/Tanjug

Najviše je bio razočaran Gastoz, koji je pomislio da je slavni teniser došao posle njegovih izjava da je navijao na Rolan Garosu.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.