ĐOGANI SAGA SE NASTAVLJA Đole: Anabela duguje Gagiju 20.000 evra!

Izvor: medio.rs, 28.Jul.2013, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOGANI SAGA SE NASTAVLJA Đole: Anabela duguje Gagiju 20.000 evra!

Đole Đogani, najbliži rođak Gagija Fanki Džija i njegova najveća podrška, ogorčen je zbog svega što se desilo od kada je, kako tvrde, Andrej Atijas pretukao njegovog brata. Revoltiran raznim izjavama koje su se ovih dana provlačile po medijima, Đole je odlučio da kaže sve što mu stoji na duši, te je za „Alo! otkrio da Anabela Gagiju duguje oko 20.000 evra.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Đole Đogani: Anabela duguje Gagiju 20.000 evra

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Jul.2013

Đole Đogani, najbliži rođak Gagija Fanki Džija i njegova najveća podrška, ogorčen je zbog svega što se desilo od kada je, kako tvrde, Andrej Atijas pretukao njegovog brata. Revoltiran raznim izjavama koje su se ovih dana provlačile po medijima, Đole je odlučio da kaže sve što mu stoji na...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.