Izvor: Piplmetar.rs, 04.Jan.2024, 22:32

Dirljiv prizor na Kopaoniku nakon smrti instruktora skijanja: „Večiti dečak, uvek nasmejan i raspoložen“




Sahrana će biti u petak 5. januara na groblju Orlovača u Beogradu

Dane Gegoj (66), poznati instruktor skijanja, preminuo je 2. januara na stazi na Kopaoniku. Sumnja se da je preminuo od srčanog udara. Ova vest potresla je sve njegove prijatelje i učenike. Porodica se oglasila bolnim rečima:
„Dane nas je juče iznenada napustio. Preminuo je od srčanog udara, na Kopaoniku, Sunčanoj Dolini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dok je radio ono što je najviše voleo – uživao u prirodi, sportu i životu“, napisala je njegova porodica.
Danas se na društvenim mrežama pojavio snimak na koji će retko ko ostati imun. Naime, na desetine skijaša organizovala je komemorativni spust niz Sunčanu dolinu u čast preminulog instruktora.
Potom su usledili i oproštaji prijatelja i bližnjih.
„Dane je otišao onako kako je najviše voleo da provodi vreme, na snežnoj stazi gde je i bio najsrećniji. Večiti dečak, uvek nasmejan i dobro raspoložen, dobronameran, prepun života, ostavio je veliki trag u srpskom snowboard-u. Spust su organizovali njegovi prijatelji instruktori skijanja i snowboarda sa Kopaonika“, navodi se na Instagram stranici.
Sahrana će biti u petak 5. januara na groblju Orlovača u Beogradu.
(Telegraf.rs)


Video: Nekada raj za profesionalce, sad skijalište za plići dzep, čaj 100 rsd

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.