Izvor: 24sata, 26.Nov.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor ukinuo spornu odluku o zaključavanju vrata škole

Đaci Osnovne škole „Nadežda Petrović” koji su juče zakasnili na prvi čas bili su manje neprijatno iznenađeni od svojih vršnjaka koji su u ponedeljak zatekli - zaključana vrata škole. Odluka direktora Osnovne škole „Nadežda Petrović” da pet minuta po početku prvog časa zaključa ulazna vrata škole i na taj način brojne nesavesne đake koji kasne spreči da ometaju nastavu, već juče je korigovana. Naime, đaci koji su juče zakasnili u školu bili su smešteni u trpezariju, uz nadzor nastavnika i drugog školskog osoblja.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Deca pred zaključanim vratima

Izvor: Blic, 25.Nov.2008, 12:37

Zaključana vrata na ulazu u Osnovnu školu „Nadežda Petrović" u Novom Beogradu juče su neprijatno iznenadila pedesetak učenika koji su kasnili na prvi čas. Iako je u petak u svim odeljenjima pročitano obaveštenje da se kašnjenje više neće tolerisati, pojedini đaci to nisu ozbiljno shvatili,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.