Izvor: Nezavisne Novine, 29.Dec.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor "Šuma RS": Nema razloga za mojom ostavkom

BANJALUKA - Generalni direktor preduzeća "Šume Republike Srpske" Risto Marić rekao je Srni da nema razloga da podnese ostavku kako su to danas iz Srpske demokratske stranke (SDS) tražili, jer je prvu godinu svog mandata završio sa dobiti od 10 miliona KM, drugu sa četiri i po, a ovu će završiti sa šest miliona KM dobiti.

"Ništa iz svog poslovanja nismo sakrili i sve je transparentno", poručio je Marić i ocijenio da su navodi SDS-a proizvoljni i besmisleni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
On je istakao da ne vidi nikakvu svoju odgovornost u tvrdnjama SDS-a, kao ni odgovornost članova uprave.

"Uprava za indirektno oporezivanje (UIO) BiH neka provjeri tvrdnje SDS-a. Kao direktor javnog preduzeća odgovorno tvrdim da nema ništa sakriveno, sve je predočeno kontrolnimm organima", dodao je Marić.

Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu SDS je danas podnijela dopunu krivične prijave protiv generalnog direktora preduzeća "Šume Republike Srpske" Riste Marića zbog sumnje da je zloupotrijebio ovlaštenja u privredi, te od njega zatražila da podnese ostavku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.