Diler uhapšen u kontroli saobraćaja

Izvor: Blic, 29.Avg.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Diler uhapšen u kontroli saobraćaja

Čačanska kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja Ivanu Dediću (27) iz Gornjeg Milanovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet droga.

Kako se navodi u saopštenju, saobraćajna policija je juče u Mrčajevcima, prilikom kontrole automobila "fiat punto", gornjomilanovačkih registarskih oznaka, pronašla i zaplenila oko pola kilograma marihuane.

Na osnovu naredbe istražnog sudije Višeg suda u Čačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policija je sinoć u Gornjem Milanovcu pretresla stan i druge prostorije osumnjičenog i pronašla još 80 grama iste droge.

Dedić će, uz krivičnu prijavu, biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Čačku, dodaje se u saopštenju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zaplenjeno 29 kilograma marihuane, uhapšene dve osobe!

Izvor: Press, 30.Avg.2013, 14:23

Marihuana je zaplenjena u dve ilegalne laboratorije čija se vrednost sa uređajima procenjuje na pet miliona dinara, a zaplenjene marihuane na 10 miliona dinara. .. Prilikom pretresa prve laboratorije u ulici Kraljice Katarine policija je pronašla termometar, filter, dve lampe, vagicu za precizno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.