Zaplenjeno 29 kilograma marihuane, uhapšene dve osobe!

Izvor: Press, 30.Avg.2013, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 29 kilograma marihuane, uhapšene dve osobe!

Marihuana je zaplenjena u dve ilegalne laboratorije čija se vrednost sa uređajima procenjuje na pet miliona dinara, a zaplenjene marihuane na 10 miliona dinara.

Prilikom pretresa prve laboratorije u ulici Kraljice Katarine policija je pronašla termometar, filter, dve lampe, vagicu za precizno merenje i sedam kilograma marihuane koja je bila uzgajana u 51 saksiji, a zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << policija je lišila slobode Filipa M. (37).

U drugoj akciji, prilikom pretresa laboratorije u ulici Milovana Nićiforovića policija je pronašla tri termometra, četiri ventilatora, šest lampi, mehaničku vagu i 31 saksiju u kojoj je uzgajana marihuana, kao i oko 22 kilograma osušenih delova tog narkotika i zbog istog krivičnog dela lišila slobode Gorana S. (41).

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija BG našla 29 kg marihuane

Izvor: B92, 30.Avg.2013

Beograd -- Beogradska policija zaplenila tokom dve akcije 29 kg marihuane sa kompletnom opremom za proizvodnju tog narkotika u veštačkim uslovima. Dve osbe uhapšene...Marihuana je zaplenjena u dve ilegalne laboratorije čija se vrednost sa uređajima procenjuje na pet miliona dinara, a zaplenjene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.