Dikaprio zabranju devojci da priča

Izvor: Kurir, 11.Avg.2012, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dikaprio zabranju devojci da priča

Leo je monstrum koji želi da sve kontroliše, izjavio izvor blizak glumcu

LOS ANĐELES - Američki glumac Leonardi Dikaprio strogo zabranjuje svojim partnerkama da pričaju o njemu i njihovom privatnom životu, čak i rođacima i bliskim prijateljima.

"Leo je monstrum koji želi da sve kontroliše. On neće da iko sazna nešto o njegovom životu, o njegovim poslovnim projektima, o tome ko su mu prijatelji, šta jede", kazao je za magazin "Star" jedan izvor blizak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glumcu.

Izgleda da je Leo našao savršenu partnerku u mladoj manekenki Erin Hiterton koja sa osmehom podnosi sve njegove prohteve."Erin je prva devojka kojoj ne smetaju njegove ekcentričnosti", naveo je isti izvor.

Prema pisanju "Stara", 37.godišnji glumac je raskinuo sa bivšom devojkom Blejk Lajvli, jer je previše brbljala.

"Kada je upoznao njenu porodicu, jedna od glumičinih sestara je znala da ne voli kečap i to ga je razbesnelo", kazao je anonimni izvor.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leonardo Dikaprio zabranju partnerki da priča o njemu

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2012

LOS ANĐELES - Američki glumac Leonardi Dikaprio strogo zabranjuje svojim partnerkama da pričaju o njemu i njihovom privatnom životu, čak i rođacima i bliskim prijateljima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Leonardo di Kaprio: "Jezik za zube"!

Izvor: Mondo, 11.Avg.2012

Američki glumac Leonardi di Kaprio strogo zabranjuje svojim partnerkama da pričaju o njemu i njihovom privatnom životu, čak i rođacima i prijateljima..."Leo je čovek koji hoće sve da da ima pod kontrolom. On neće da se sazna nešto o njegovom životu, o njegovim poslovnim projektima, o tome ko...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.