Leonardo di Kaprio: “Jezik za zube”!

Izvor: Poznati.info, 12.Avg.2012, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo di Kaprio: “Jezik za zube”!

Američki glumac Leonardi di Kaprio strogo zabranjuje svojim partnerkama da pričaju o njemu i njihovom privatnom životu, čak i rođacima i prijateljima.

“Leo je čovek koji hoće sve da da ima pod kontrolom. On neće da se sazna nešto o njegovom životu, o njegovim poslovnim projektima, o tome ko su mu prijatelji, šta jede”, kazao je za magazin “Star” jedan izvor blizak glumcu.

Izgleda da je Leo našao savršenu partnerku u mladoj manekenki Erin Hiterton >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koja sa osmehom podnosi sve njegove kaprice, prenosi Tanjug.

“Erin je prva devojka kojoj ne smetaju njegove ekcentričnosti i kojoj ne smeta to ponašanje”, navodi izvor.

Kako pišu strani mediji, popularni glumac je raskinuo sa bivšom devojkom Blejk Lajvli baš zbog toga što je previše pričala.

“Kada je upoznao njenu porodicu, bili su na večeri. Jedna od glumičinih sestara je znala da on ne voli kečap, pa se mnogo naljutio”, kazao je anonimni izvor.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.