Devojčicu silovali vršnjaci, zatrudnela je, a nadležni je PRIMORAVALI NA ABORTUS! Tu nije kraj agonije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčicu silovali vršnjaci, zatrudnela je, a nadležni je PRIMORAVALI NA ABORTUS! Tu nije kraj agonije!

Njeni roditelji su sada podneli žalbu policiji nakon što je devojčici odbijen prijem u dve škole u ​​regionu

Učenica (16) iz severne Indije koju su 14. avgusta četiri vršnjaka silovala u internatu, odbijena je za upis u novu školu. Nastavno osoblje potencijalne škole smatra da će njen dolazak pokvariti atmosferu u ovoj ustanovi, saopštila je tamošnja policija.

, prenosi Gulf Nevs.

- U međuvremenu, mi takođe istražujemo zakonski postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji treba preduzeti u ovakvom slučaju - rekli su razočarani roditelji.

Oni razmišljaju i o tome da svoju ćerku pošalju u školu izvan regiona, prenose lokalni mediji.

Vlasti ovog grada su rekli da ne samo da ova devojčica ima pravo da bude primljena u bilo koju školu, nego da zaslužuje i poseban tretman kao neko ko je bio žrtva silovanja.

Da podsetimo, nakon što su tinejdžerku silovala četiri školska druga u školskom internatu, ostala je u drugom stanju, a onda doživela još jedan šok - školske vlasti pokušale da je nateraju na abortus, saopštila je tada policija.

Oni su je na prevaru doveli u jednu prostoriju gde su je seksualno zlostavljali, da bi joj posle toga rekli da o tome ne sme nikome ništa da priča.

Nakon što je prijavila silovanje koje se prema navodima dogodilo 14. avgusta, zaposleni u školi su pokušali da joj prisilno izvrše abortus i to tako što su joj davali napitke pomešane sa drogom.

Devojčica se osim školskim radnicima, požalila i bratu sa kojim je živela u internatu.

Kako se navodi iz policije, ona je monstrouzni napad pokušala da prijavi i medicinskoj radnici u sklopu doma, ali su oni pokušali da je ućutkaju i da prikriju šta se desilo.

Kada je ovaj strašan zločin isplivao u javnost, uhapšeni su direktor škole, administrativni radnik, njegova supruga, kao i osoba zadužena za dom učenika, kao četiri počinitelja.

Oni su lišeni slobode prilikom posete policije vaspitnoj ustanovi radi uzimanja izjave oštećenoj.

Pogledajte rezultate

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.