Devojčici iz Dubrovnika poginula majka, sad dobija jezive poruke: Nemaš više nikoga, UMRI I TI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2018, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčici iz Dubrovnika poginula majka, sad dobija jezive poruke: "Nemaš više nikoga, UMRI I TI!"

Zastrašujuća priča o vršnjačkom nasilju

Dubrovnik potresa priča o jezivom vršnjačkom nasilju. Poslednja dva dana tim gradom šire se odvratne poruke koje dobija devojčica koja je ostala bez majke prošle nedelje u saobraćajnoj nesreći.

Pročitajte i:

Nesrečna devojčica je poruke dobila na društvenim mrežama, a anonimni pošiljalac, verovatno vršnjak ili vršnjakinja, na najodvratniji način se naslađuje zbog tragedije, uz strašne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvrede.

- Hahah nemaš ni mamu ni tatu i sad ideš u dom. Neka ti, tako ti i treba, hvala Bogu što si izgubila roditelje, sad nemaš više nikog. Još samo da ti sestra umre i to je to, ali bolje da i ti umreš pre nje, droljo. Ne želim te više gledati, odvratno, fuj, a ovi ljudi što te žale su debili kojima je žao tebe jer nemaš roditelje ni nikog samo sestru koju ćeš uskoro izgubiti jer će nju usvojiti a tebe ne ahaha. Umri droljo - samo je deo stravičnih gadosti koje je neko poslao djevojčici.

Iako se u odvratnim porukama spominje da je devojčica ostala bez oba roditelja, hrvatski mediji tvrde da to nije slučaj i devojčica neće završiti u domu, nego će o njoj brigu preuzeti otac i drugi članovi porodice.

Policija je uključena u slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.