Devojčice šamarale vršnjakinju u dvorištu škole u Barajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Sep.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčice šamarale vršnjakinju u dvorištu škole u Barajevu

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak vršnjačkog nasilja na kojem dve učenice (15) u dvorištu osnovne škole u Barajevu tuku i šamaraju svoju vršnjakinju, dok se za to vreme druga deca smeju.

Na snimku se vidi kako jedna od učenica srednje škole u Barajevu lupka žrtvu po glavi i preti joj da će ''proći trista puta gore'' ako sve ispriča njenoj majci.

Druga devojčica prilazi žrtvi i naređuje joj da spusti ruke, a zatim počinje da joj udara >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šamare, dok ostala deca dobacuju psovke.

Dve devojčice (15) snimljene su kako u dvorištu škole u Barajevu tuku i iživljavaju se nad svojom vršnjakinjom, udarajući joj naizmenično šamare. Za sve to vreme druga deca se smeju, pa cak i nasilnice same pokazuju osmehe.

Kako prenose mediji, žrtva i jedna od nasilnih devojčica su učenice prvog razreda Srednje škole u Barajevu, dok je druga nasilnica učenica srednje škole sa Zvezdare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVO VRŠNJAČKO NASILJE U BARAJEVU Devojčice okružile najmanju među sobom, dve je besomučno šamaraju, ostale se SMEJU

Izvor: Blic, 13.Sep.2019

Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak vršnjačkog nasilja na kojem dve učenice (15) u dvorištu osnovne škole u Barajevu tuku i šamaraju svoju vršnjakinju, dok se za to vreme druga deca smeju.

Nastavak na Blic...

Djevojčice šamarale vršnjakinju u dvorištu škole u Barajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2019

BEOGRAD - Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak vršnjačkog nasilja na kojem dvije učenice (15) u dvorištu osnovne škole u Barajevu tuku i šamaraju svoju vršnjakinju, dok se za to vrijeme druga djeca smiju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Snimak vršnjačkog nasilja kruži internetom, "Rade ono što vide u rijalitiju" VIDEO

Izvor: B92, 13.Sep.2019

Beograd -- Na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak vršnjačkog nasilja na kom dve učenice (15) tuku i šamaraju svoju vršnjakinju, a druga deca se tome smeju...Incident se dogodio u dvorištu osnovne škole u Barajevu...Na snimku se vidi kako jedna od učenica srednje škole u Barajevu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.