Devojčice koje su SILOVALI MIGRANTI neka ZAČEPE USTA... SKANDAL U SKUPŠTINI, stižu NAJSTROŽE OSUDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Devojčice koje su SILOVALI MIGRANTI neka ZAČEPE USTA..." SKANDAL U SKUPŠTINI, stižu NAJSTROŽE OSUDE

Istaknuta poslanica je podelila to na svom zvaničnom profilu.

Retorika mržnje i opravdavanja nasilja postaje sve učestaliji fenomen među ultra-liberalnim partijama, ali je poslanica donjeg doma Velike Britanije Naz Šah svojom izjavom da žrtve pedofilije treba da citiramo „začepe usta za dobro multikulturalizma“ uspela da zgrozi svetsku javnost.

Naz Šah poslanica donjeg doma Velike Britanije koja sebe ističe kao predstavnika islamske i migrantske zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toj zemlji, poručila je preko svog Tviter naloga da žrtve silovanja u gradu Roterhamu njih oko 1.400 koje su počinili migranti nad devojčicama evropskog porekla, ne smeju da pričaju o svom zlostavljanju.

Istaknuta poslanica Laburista, podelila je na svom zvaničnom profilu poruku kojom poručuje žrtvama monstruoznih zločina da da začepe usta za dobro multikulturalizma.

Šah je retvitovala status jednog britansko levičarskog pisca koji je u celosti glasio: "Te devojčice iz Roterhama jednostavno moraju da začepe usta. Za dobrobit različitosti“.

Nakon ogorčene reakcije javnosti Šah je obrisala status sa Tvitera. Direktorka komisije za ljudska prava Rebeka Hilsenrat osudila je ponašanje poslanice migrantskog porekla.

- Moramo da držimo žrtve ovih zločina u središtu debate i da se uvek imamo na umu da tišina ne pomaže različitosti - rekla je Hilsenrat.

Naz Šah je migrantkinja druge generacije, stara je 43 godine, a uprkos brisanju statusa napala je britanske medije koje su izveštavali o njenoj mrziteljskoj retorici u optužila ih za neodgovornost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.