Devojčica iz Nemačke nestala u šoping centru na svoj drugi rođendan: 38 godina kasnije pojavio se TRAG! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica iz Nemačke nestala u šoping centru na svoj drugi rođendan: 38 godina kasnije pojavio se TRAG! (VIDEO)

Majka je nakratko ostavila dete sa svojom sestrom kako bi se vratila po čips. Devojčica je krenula za majkom i nestala

Katris Li, dete britanskog vojnika je u novembru 1981. godine, na svoj drugi rođendan, nestala u šoping centru u nemačkom Paderbornu. Bila je sa majkom i tetkom koje su kupovale slatkiše za rođendansku zabavu dok je otac parkirao automobil.

. Tražili su je vojska, nemačka policija i građani, ali je nisu pronašli.

- Poslednjih 38 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina prošli smo kroz pakao. Kao i svi roditelji kojima su nestala deca nadamo se srećnom kraju, ali to je neizvesno. Nadamo se da ćemo barem dobiti neke odgovore - rekao je Ričard Li, otac (69) devojčice britanskom "Miroru". Ranije je rekao kako veruje da su Katris prodali ili da ju je uzeo neko ko nije mogao da ima decu.

U međuvremenu, nakon 38 godina, policija je pronašla novi trag.

Naime, 23. septembra portparol vojske je rekao da su uhapsili čoveka koji bi mogao da ima veze sa nestankom Katris Li, a lokalni mediji su objavili kako je pretražena kuća u Svindonu. Navodno je uhapšen bivši pripadnik vojske koji je u međuvremenu pušten, ali pretraga u Svindonu i dalje traga.

Portparol vojske je rekao kako je istraga u toku, te da više informacija sada ne mogu dati.

U februaru 2017. policija je napravila fotorobot mogućeg otmičara, a objavili su i fotografiju na kojoj se vidi kako bi Katris mogla da izgleda danas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.