Detalji užasa na Čukaričkoj padini: UŠAO U PEKARU I POČEO DA PUCA! Otkriven motiv? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji užasa na Čukaričkoj padini: UŠAO U PEKARU I POČEO DA PUCA! Otkriven motiv? (FOTO)

Krvava drama odigrala se malo pre podneva, kada je čovek ušao u pekaru i zapucao na Gordanu K. (37).

Muškarac A. H. (60) koji je danas pucao na radnicu pekare u Beogradu, a potom pokušao samoubistvo ispalivši sebi metak u glavu, u veoma je teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

- Ona je instiktivno podigla ruke da se zaštiti, pa su je meci pogodili u ruke i glavu. Zadobila je teške povrede, ali je u malo boljem stanju njego muškarac koji je potom pucao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi u glavu. On se nalazi u kritičnom stanju - kaže izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv ove krvave drame su ljubavni odnosi. Navodno, on je hteo da budu u vezi, ali ga je ona odbila.

Ona ga je juče prijavila policiji, a da je on danas ušao u pekaru i pucao njoj u glavu, pa potom sebi.

Za sada postoje dve verzije pucnjave koja se u 11:50 dogodila u pekari na Čukaričkoj padini. U ovoj pucnjavi teško su povređeni muškarac i žena i sa prostrelnim ranama glave prevezeni su u Urgentni centar.

Ranjenima se lekari bore za život.  Očevidac kaže da su i komšije vikale "pucnjava, pucnjava"!

- Čuo sam pucanj i utrčao u pekaru. Video sam ih krvave kako leže na podu. Muškarac je bio sam u krvi i krkljao je. Utrčali su još neki ljudi, okrenuli smo ih na stranu. Video sam da on ima prostrelnu ranu na čelu - rekao je očevidac.

- Ona je malo govorila, malo plakala, rekao sam joj da se smiri, da će doći Hitna pomoć - dodao je očevidac.

Kako kaže, u pekari u tom trenutku nije bilo nikog osim njih dvoje, ali je ubrzo nepoznati mladić ušao u pekaru i kukao nad upucanim muškarcem.

Međutim, neki očevici ipak tvrde da je na pekarku i muškarca pucao njen muž zbog preljube.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.