Detalji teške nesreće u Hrvatskoj: Vozač zaspao, jedini preživeli bio je vezan

Izvor: B92, 25.Apr.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji teške nesreće u Hrvatskoj: Vozač zaspao, jedini preživeli bio je vezan

Zagreb -- U teškoj nesreći koja se pola sata nakon ponoći dogodila na auto-putu A3 u Hvatskoj, u smeru ka Zagrebu, poginulo je četvoro državljana Srbije.

Među njima je bio i 14-godišnji dečak.

U automobilu je bilo petoro ljudi, svi su državljani Srbije, a jedini preživeli je, kako se ispostavilo, bio vezan sigurnosnim pojasom.

Policija sumnja da je uzrok stravične nesreće to što je vozač automobila zaspao, preneo je Index.hr. Tom portalu je potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da niko od poginulih nije bio vezan.

Preživeo je mladić (28) koji je lakše povređen i nalazi se u vinkovačkoj bolnici.

Nesreća se dogodila noćas oko 0.30 sati na auto-putu A3, nedaleko od odmorišta Bošnjaci u smeru ka Zagrebu. U jednom trenutku vozač je izgubio kontrolu nad "škodom oktavijom" i sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu uz auto -put.

Neki beogradski mediji naveli su čak i imena stradalih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.