Detalji stravične tragedije u Beču: Iskasapio ženu, pa se okrenuo ka ćerki a onda je nastao HOROR

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji stravične tragedije u Beču: Iskasapio ženu, pa se okrenuo ka ćerki a onda je nastao HOROR

Nesrećna devojčica se borila do kraja za dah

Srbiju, ceo region i Beč je potresla vest o krvavoj drami koja se odigrala u glavnom gradu Austrije, gde je Srbin (41) ubio svoju suprugu (45), krvnički napao desetogodišnju ćerku, a onda skočio kroz prozor, a najnoviji detalji ovog zločina lede krv u žilama.

Žena srpskog porekla je umrla na licu mesta, a ubica se nije zaustavio ni ispred svog jedinog deteta. Muškarac je, prema najnovijim informacijama davio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerkicu Leu, dok se nesrećna devojčica borila za dah.

Prema nezvaničnim informacijama nju su gotovo preklanu dovezli u bolnicu, a tek nakon istrage biće jasno kako ju je povredio.

Posle jezivog zločina muškarac se ubio. Otvorio je prozor na petom spratu i skočio.

Prolaznici pronašli su telo ubice i pozvali policiju, koja je u stanu pronašla mrtvu ženu i devojčicu u nesvesti.

- Za kratko vreme, sve je bilo preplavljeno policijskim službenicima, bilo je sablasno- rekla je komšinica Nataša S.

Za Leu je započela trka sa vremenom. Doktori su dijagnostikovali masovno oštećenje mozga. Do kasno u noć je bila u životnoj opasnosti.

Za sada nije poznat motiv ovog jezivog zločina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.