Detalji krvavog obračuna! Izrešetao fudbalera zbog separea (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji krvavog obračuna! Izrešetao fudbalera zbog separea (FOTO)

Kafanska pucnjava u Bačkom Dobrom Polju

Fudbaler FK Novi Sad Vukašin Jelić (23) i njegova sestra Anđa (27) ranjeni su zajedno sa još dvoje prijatelja u pucnjavi koja se preksinoć dogovila ispred kafića u centru Bačkog Dobrog Polja.

TUKAO, URLAO I VREĐAO AUTISTIČNOG DEČAKA: Logoped koji je mučio dete (5) se NE OSEĆA KRIVIM!

Napadač D.J. (27) nakon pucnjave je pobegao, ali ga je policija brzo uhvatila i uhapsila.

Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznanjima, sukob je izbio kad je napadač po dolasku u kafić na proslavu seoske slave sveti Vasilije Ostroški shvatio da je separe koji je rezervisao zauzet.

- On je počeo da se raspravlja s Vukašinom i njegovom sestrom Anđom, kao i sa ostalim pristalicama u kafiću. Nakon rasprave izašli su napolje i potukli se ispred kafića, a D.J. je izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u vazduh – objašnjava sagovornik upućen u slučaj.

U jednom trenutku Vukašin je pokušao da mu otme pištolj i tada je D.J. ispalio dva metka.

- U pucnjavi je teško ranjen fudbaler, koji je zadobio prostrelne rane noge, njegova sestra i 18-godišnji V.V.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.