Pucnjava kod Vrbasa: Ranjen i fudbaler

Izvor: Mondo, 13.Maj.2017, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava kod Vrbasa: Ranjen i fudbaler

Troje mladih ljudi ranjeno ispred kafića nadomak Vrbasa nakon svađe oko separea u kafiću! Napadač uhapšen.

Foto: YouTube

Novosadska policija uhapsila je 27-godišenjeg mladića koji je sinoć pucao ispred kafea ''Linea'' u Bačkom Dobrom Polju nadomak Vrbasa i ranio tri osobe, rečeno je Tanjugu u policiskoj upravi Novi Sad.

U tom događaju dve osobe su teško ranjene a jedno lakše, ali niko nije životno ugrožen napomenuli su u policiji.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nezvaničnim informacijama beogradskih tabloida, u obračunu je teško ranjen V.J. fudbaler FK ''Novi Sad''.

Prema iskazima očevidaca, sukob je izbio kada je napadač D.J. (27) otkrio da je separe koji je navodno rezervisao u kafeu zauzet, javlja tabloid "Informer".

Odmah se verbalno sukobio sa V.J. i njegovom sestrom A.J. i ostalim prisutnima a svađa se nastavila fizičkim obračunom ispred kafea.

U jednom trenutku D.J. je izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u pravcu V.J. i njegovog društva i pritom ranio njega, njegovu sestru A.J. i još jednog mladića čiji identitet još nije poznat.

Kako je za ''Blic'' izjavila portparolka vrbaške Opšte bolnice Slavica Otović, u toj zdravstenoj instituciji zbrinuto je četiri osobe od kojih su troje nakon ukazane pomoći pušteni na kućno lečenje, dok je jedna osoba zadržana u bolnici sa teškim telesnim povredama.

Policija još nije izdala nikakvo zvanično saopštenje u vezi sa ovim incidentom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.