Desetine hiljada građana na ulicama Beograda protiv nasilja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2023, 19:27

Desetine hiljada građana na ulicama Beograda protiv nasilja

U centru Beograda desetine hiljada građana okupilo se 27. maja na četvrtom protestu pod parolom "Srbija protiv nasilja" na poziv dela opozicije. Kritikuje se odgovor vlasti nakon dva masovna ubistva, koja su se dogodila početkom maja u Srbiji, a u kojima je ubijeno 18 ljudi.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Protestom u Beogradu desetine hiljada tražilo objektivan javni servis

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Maj.2023

Četvrti protest "Srbija protiv nasilja" u Beogradu bio je fokusiran na rad javnog servisa Radio-televiziju Srbije (RTS). Više desetina hiljada građana okupilo se pred zgradom RTS-a zahtevajući ostavke rukovodstva i objektivno izveštavanje o protestima koji se nedeljama unazad održavaju u glavnom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.