Dešavali su se napadi na žene i krađe: Radnici kafića na Adi Huji u još većem strahu posle zlostavljanja devojčice (11)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 14:10

"Dešavali su se napadi na žene i krađe": Radnici kafića na Adi Huji u još većem strahu posle zlostavljanja devojčice (11)

Policija je sinoć podnela krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i silovanje na Adi Huji.

Policija je sinoć dolazila oko 19 sati i pitala nas da neko od nas izađe i pitali da li smo videli tri dečaka i devojčicu i onda su nam rekli šta se desilo...

Kaže Anđela Petrović, radnica kafića na Adi Huji gde je oko 18 sati juče opljačkana, a potom i, kako je saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija, silovana jedanaestogodišnja devojčica.

Kako kaže, ni ona ni njene kolege nisu videli ništa osim da policija lampama pretražuje deo keja kod šljunkare.

- Taj deo je uveče skroz neosvetljen, ulična rasveta se završava dosta pre šljunkare. Mi smo par puta stavljali refletore tu, ali preko noći nestanu odatle - kaže ona.

Anđela dodaje da se i sama plaši da prolazi tuda jer se "dešava da nekoga presretnu".

- Gazda mi je rekao da vodim računa kad prolazim ovuda, da su se ovde već dešavale razne situacije, naročito devojakam i ženama, da se dešavaju krađe, napadi... Upozorio me da ne idem ovim putem nikako sama. Uvek me ili neko otprati ili odveze do kuće baš iz tog razloga - rekla je ona.

Podsetimo, policija je sinoć podnela krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i silovanje.

Sumnja se da je on, oko 18 sati na keju na Adi Huji, uz pretnje napao dve maloletne osobe, ukrao im mobilni telefon i blutut zvučnik, nakon čega je jedanaestogodišnju devojčicu seksualno napastvovao.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom sudu, saopštio je MUP.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.