Deo policije od jutros stupio u štrajk

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jun.2011, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo policije od jutros stupio u štrajk

13. 06. 2011.  | Vestionline
Policijski sindikat Srbije (PSS) stupio je jutros u šest časova u štrajk na celom području Srbije u svih 27 policijskih uprava, izjavio je za beogradske agencije predsednik tog sindikata Veljko Mijailović dodajući da će štrajk biti prekinut čim se radnicima policije isplate zaostali putni troškovi i dnevnice.

Policija je jutros stupila u štrajk

Mijailović je rekao da taj sindikat traži od resornog ministarstva donošenje Rešenja o mirnom rešavanju radnih sporova, kako bi se izjednačio položaj radnika MUP-a sa ostalim državnim službenicima.
Mijailović je izrazio očekivanje da će zbog ove zakonske obustave rada reagovati Ministarstvo unutrašnjih poslova i da će predstavnici sindikata dobiti poziv za razgovore sa nadležnim organima.
opširnije možete procitati na ovom linku

Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.