Deo novca za autoput Niš-Priština očekujemo od EU

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2014, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Deo novca za autoput Niš-Priština očekujemo od EU"

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi izgradnja auto-puta Niš-Priština, što je jedan od projekata predloženih u razgovoru sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, bila važna za povezivanje ljudi i razvoj infrastrukture i da bismo mogli da očekujemo da deo novca za njegovu realizaciju obezbedi Evropska unija.

"Ja mislim da je to odlična ideja. To je predlog koji smo iznosili i Ketrin Ešton i mislim da bi to bilo važno za razvoj naše infrastrukture >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i celog topličkog kraja", rekao je Vučić.

On je tokom obilaska Kopnene zone bezbednosti rekao da će žandarmi dobiti novu opremu, koja će moći bolje da ih štiti "uz manja ograničenja", a najavio je i nove podzakonske akte u cilju bržeg i efikasnijeg reagovanja Žandarmerije.
Pogledaj vesti o: Autoput,   Evropska Unija,   Angela Merkel

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.