Demo snimak Its For You prodat za 18.000 funti

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Avg.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demo snimak "It's For You" prodat za 18.000 funti

Demo snimak na kojem Pol Makartni peva pesmu posvećenu pevačici Sili Blek, a koju je napisao sa Džonom Lenonom, prodat je na aukciji za 18.000 funti.

Pesma "It's For You" nalazila se na britanskim top ten listama 1964. godine, a demo verziju je Pol Makartni poklonio pevačici kojoj je i posvećena.

Njen rođak Simon Vajt pronašao je demo snimak u kolekciji njegovog oca, koji je mislio da je pesmu na snimku otpevala pevačica Blek.

Kasnije je otkriveno da >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << glas sa demo snimka pripada Makartniju, čime je, prema ljubiteljima i kolekcionarima muzike Bitlsa, "otkriven važan deo muzičke istorije".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.