Demi Mur u vezi sa Srpkinjom

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2018, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Mur u vezi sa Srpkinjom

Popularna Amerikanka sada je u vezi sa modnom stilistkinjom Mašom Mandžukom, a u vezi su nešto više od dve godine VEST o vezi popularne glumice Demi Mur (56) neprestano iznenađuje fanove, iako glasine kruže od početka 2017. Naime, glumica je skoro tri godine u vezi sa Beograđankom Mašom Mandžukom (43), ali se par retko pojavljuje zajedno u javnosti. Pročitajte još: I Demi Mur u ritmu hip-hopa Čini se da je Demi nakon nekoliko propalih veza i tri propala braka napokon >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << našla sreću u ljubavi. Popularna Amerikanka sada je u vezi sa modnom stilistkinjom Mašom Mandžukom, a u vezi su nešto više od dve godine, piše Radar onlajn.Maša je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".Par se zajedno brine o Mašinoj ćerki Rumi, kako navodi pomenuti portal, a veza je dugo sakrivana od javnosti. Maša svoje praznike često provodi sa Demi i njenom porodicom.Prošle godine su zajedno provele nekoliko dana u Beogradu gde su na splavovima uživale do kasno u noć.(b92.net)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada ju je zaprosio

Izvor: B92, 09.Nov.2018

Holivudska glumica Meg Rajan verila se nakon sedam godina veze...Meg (56) i njen dečko roker Džon Melenkamp (67) zajedno su već sedam godina, a sada su odlučili da vezu krunišu veridbom...Budući da su sedam godina u skladnoj vezi ovo je bio logičan sled događaja, ali njihova ljubav nije počela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.