Demi Mur u vezi sa Beograđankom, zajedno podižu njeno dete

Izvor: B92, 08.Nov.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Mur u vezi sa Beograđankom, zajedno podižu njeno dete

Vest o vezi popularne glumice Demi Mur (56) neprestano iznenađuje fanove, iako glasine kruže od početka 2017. Naime, glumica je skoro tri godine u vezi sa beograđankom Mašom Mandžukom (43), ali se par retko pojavljuje zajedno u javnosti.

Čini se da je Demi nakon nekoliko propalih veza i tri propala braka napokon našla sreću u ljubavi. Popularna Amerikanka sada je u vezi sa modnom stilistkinjom Mašom Mandžukom, a u vezi su nešto više od dve godine, piše Radar onlajn.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Maša je rođena u Srbiji, ali trenutno živi u Njujorku gde je završila studije. Radila je kao kostimograf u šouu "Top model", ali i na setovima brojnih popularnih filmova među kojima je Oskarom nagrađeni film "La la land".

Par se zajedno brine o Mašinoj ćerki Rumi, kako navodi pomenuti portal, a veza je dugo sakrivana od javnosti. Maša svoje praznike često provodi sa Demi i njenom porodicom.

Prošle godine su zajedno provele nekoliko dana u Beogradu gde su na splavovima uživale do kasno u noć.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZALJUBLJENA U SRPSKU STILISTKINJU Demi Mur u vezi sa BEOGRAĐANKOM, zajedno podižu njeno dete

Izvor: Blic, 09.Nov.2018, 00:18

Vest o vezi popularne glumice Demi Mur (56) neprestano iznenađuje fanove, iako glasine kruže od početka 2017. Naime, prema pisanjima američkih medija, glumica je skoro tri godine u vezi sa beograđankom Mašom Mandžukom (43), ali se par retko pojavljuje zajedno u javnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.