Deluks izdanje Električnog orgazma

Izvor: Blic, 06.Jun.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deluks izdanje "Električnog orgazma"

Rokenrol sastav "Električni orgazam" objavio je za "Dalas rekords" deluks izdanje albuma "To što vidiš to i jeste" koji sadrži i spot za novu pesmu "Sedam Dana (Je Nekad Dovoljno)" "Električni orgazam"

Ovo izdanje takođe sadrži i tri ranije neobjavljene koncertne verzije pesama "Mentalno", "Ja želim promene (baby, baby, baby)" i "Kako bubanj kaže". Tu su i obrada teme "Krug" EKV i singl verzije pesama "Nemaš nikom ništa da daš", "Mister Ministar", "Ti to možeš" i "Bliži suncu".

U planu je i da uskoro bude objavljen dupli vinil, kao i lajv izdanje, pa će na fanovi ovog benda moći da upotpune bogatu diskografiju "Električnog orgazma".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.