Električni Orgazam na duplom CD-u

Izvor: B92, 06.Jun.2012, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Električni Orgazam na duplom CD-u

Rok sastav ''Električni orgazam'' predstavio je 6. juna u Beogradu treće, "deluks" izdanje albuma "To što vidiš, to i jeste" - dupli disk sa multimedijalnim sadržajem i ranije neobjavljenim "živim" pesmama.

Na promociji albuma, u izdanju "Dallas music recordsa", premijerno je prikazan i spot za novu numeru pod nazivom ''Sedam dana je nekad dovoljno'', inače jedan od četiri spota koja se nalaze na disku.

Frontmen "Orgazma" Srđan Gojković Gile rekao je Tanjugu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je prvo izdanje albuma prodato za dva meseca u 50.000 primeraka, dok je drugo izdanje - objavljeno pred Novu 2010. godinu - imalo tri pesme više.

Na listi "živih" pesama je, kako je kazao, i obrada hita EKV-a "Krug", koja je ranije objavljena na kompilaciji "Kao da je bilo nekad", ali ne i na albumu "Električnog orgazma".

Takodje, tu su koncertne verzije pesama "Mentalno", "Ja želim promene" i "Kako bubanj kaže", kao i singl verzije "Nemaš nikom ništa da daš", "Mister Ministar", "Ti to možeš" i "Bliži suncu".

Gile dodaje da će "fanovi" ovog benda moći da uživo slušaju "Orgazam" i tokom leta, pošto će biti deo "Jelen lajv turneje", a verovatno će nastupiti i na EXIT-u.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Električni orgazam u deluks izdanju

Izvor: Akter, 06.Jun.2012

Rok sastav ''Električni orgazam'' predstavio je danas u Beogradu treće, "deluks" izdanje albuma "To što vidiš, to i jeste" - dupli disk sa multimedijalnim sadržajem i ranije neobjavljenim "živim" pesmama

Nastavak na Akter...

“Električni orgazam” u deluks izdanju

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2012, 10:11

Gile predstavio izdanje "To što vidiš, to i jeste" - dupli disk sa multimedijalnim sadržajem i ranije neobjavljenim "živim" pesmama.

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.