Delovi nekoliko sela bez napajanja strujom zbog radova

Izvor: Megafon.co, 11.Okt.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delovi nekoliko sela bez napajanja strujom zbog radova

ED Niš Zbog radova na elektroenergetskoj mreži 11. oktobra, bez napajanja će biti:
– od 08:00 do 15:00: deo Trupala;
– od 08:30 do 10:00: deo Donje Toponice;
– od 08:30 do 10:30: delovi ulica Koste Abraševića i Železničke;
– od 08:30 do 12:30: deo Gabrovačkog puta;
– od 08:30 do 14:00: delovi ulica Vukadina Stevanovića i Dragoljuba Jovanovića;
– od 08:30 do 15:00: deo Malošišta;
– od 09:30 do 13:30: deo Prve Kutine;
– od >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << 09:00 do 14:00: delovi ulica Marina Držića, Timočke, Jahorinske, Višegradske, Ljubomira Nikolića i Krivog Sokaka;
– od 10:30 do 14:00: deo Draževca;
– od 11:00 do 13:00: deo Medoševca.
JKP Naissus Radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju
– Selo Čokot. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u selu Čokot, kod škole. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Čokot.
– Ulica Bregalnička br. 11. Voda na ulici, novi kvar pored mesta gde je već obavljena popravka. Zbog intervencije na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Bregalničkoj ulici.
– Gornja Vrežina, Vikend naselje. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Vikend naselju.
– Selo Supovac. Nastavljaju se radovi u selu Supovac od prethodnog dana, ručni iskop. Zbog  intervencije na priključnoj vezi moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu sela Supovac.
– Selo Čokot, ulica Maršala Tita br. 29. Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na servisnom ventilu biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Čokot zbog istovremenih radova na mreži.
– Selo Rujnik. Auto-cisterna za snabdevanje korisnika pijaćom vodom biće stacionirana u selu Rujnik do 15 sati.
JKP Mediana Ekipe JKP Mediana obavile su jesenje sakupljanje lišća u ulici Nikole Kopernika. Kao i uklanjanje plakata, oglasa… sa bandera i ostalih mesta gde nije dozvoljeno lepiti.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće Parking servis Niš će u petak, 11. oktobra, raditi na proširenju mreže javne rasvete u Brenici. Na teritoriji gradske opštine Medijana planirana je zamena neispravnih sijalica kao i radovi na polaganju instalacija za osvetljenje prilaza vrtiću „Plavi čuperak“.
Biće izvedeni radovi na izradi horizontalne signalizacije  i to obeležavanje linija u ulici Vojvode Putnika i obeležavanje površina u Mariborskoj ulici, dok će u Pribojskoj biti postavljeni prinudni usporivači brzine.
Tokom dana biće postavljena i vertikalna signalizacija i to na Bulevaru cara Konstantina kao i ulicama Romanijskoj i Dušana Popovića.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.