Delibašić nije pušten na slobodu, izdržava staru kaznu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delibašić nije pušten na slobodu, izdržava staru kaznu

Miloš Delibašić, kome je u ponedeljak nakon oslobađajuće presude ukinut pritvor, nije pušten na slobodu već ide na izdržavanje ranije izrečene kazne zatvora od 15 meseci.

Delibašić je prvostepenom presudom Specijalnog suda u Beogradu zbog nedostatka dokaza oslobođen od optužbi da je sa pokojnim Slobodanom Šaranovićem organizovao kriminalnu grupu čiji su pripadnici po njihovom nalogu ubili Nikolu Bojovića i Miloša Vidakovića.

Portparol suda Bojana Stanković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << potvrdila je za Tanjug da Delibašić nije pušten na slobodu iz Okružnog zatvora u Beogradu nakon odluke o ukidanju pritvora, već je upućen u zatvor na izdržavanje stare zatvorske kazne.

Delibašić je ranije osuđen na 15 meseci zatvora zbog falsifikovanja isprava. Pre dve godine je nakon višegodišnjeg suđenja pravosnažno je oslobođen optužbi za pljačku zlatare u Kolarčevoj ulici u Beogradu 2008. godine. U pritvoru zbog slučaja zlatara, pa zatim i Bojović bio je skoro četiri godine, nakon izručenja iz Crne Gore 2014. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.