Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2023, 16:58

Delegacija SRS položila vence na spomen ploču Jaši Tomiću

Delegacija Srpske radikalne stranke predvođena Đurđem Jakšićem, predsednikom Izvršnog odbora Srpske radikalne stranke, danas je položila venac na spomen ploču Jaši Tomiću u Novom Sadu, na mestu gde je 25. novembra 1918. godine održana Velika narodna skupština Srba, Bunjevaca i ostalih Slovena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"MNOGO JE ŽRTAVA PALO DA BI SE STVORILA OVAKVA SRBIJA" Vučević podsetio na važnost 25. novembra za SRPSKU ISTORIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023

Velika narodna skupština Srba, Bunjevaca i ostalih Slovena u Banatu, Bačkoj i Baranji bila je skupština održana u Novom Sadu 25. novembra 1918. godine...Ministar odbrane i predsednik SNS, Miloš Vučević, podsetio je da je 25. novembar važan datum u srpskoj istoriji...Велика народна...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.