Izvor: Piplmetar.rs, 19.Sep.2023, 01:30

„Dejan opet bio u pravu“ Filip Car JAVNO OTKRIO detalje RASKIDA sa Aleksandrom: „Neka u miru piše knjigu“

Jelena Lukić
|

ponedeljak 18. septembar 2023. 22:43h


Bivša rijaliti pobednica, Aleksandra Nikolić, potvrdila je da je raskinula sa Filipom Carem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Filip Car (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


Mnogi su spekulisali da je reč o preljubi pošto se u javnosti pojavila slika kako je momak iz Crikvenice blizak sa izvesnom plavušom. Aleks je negirala da je reč o preljubi nego da oni ne mogu da se dogovore kako bi trebalo da izgleda njihova zajednička budućnost.
Filip Car
Car se sada prvi oglasio preko Tiktoka i ispričao svoje viđenje raskida.
– Ljudi se bave tuđim životima a ja moram da prokomentarišem šta je istina. Ona devojka što su mediji pričali da sam ja prevario Aleks sa njom, ona je devojka moga prijatelja. Iako je mnogima izgledalo da smo mi bliski, to nije istina. Ja se sa mnogima i od vas slikam. Pod brojem dva, i ona slika koja se pojavila zatamljena i ta osoba je dovedena u nezgodnu situaciju. Reč je o mojoj školskoj drugarici koja ima muža i malog sina. Ja sam njoj naslonio glavu od buke i galame da bih je bolje čuo. Nema tu istine. Pojedine bolesne grupe su donosile bolesne komentare vezano za to iz sopstvenih projekcija. Takvi komentari uopšte nisu bili ugodni – započeo je Car.
– Aleksandrina odluka je bila da ide za Beograd još pre tri dana. Kada mi je na dan rođendana rekla da dolazi moja prijateljica sutra po nju, ja sam poštovao tu odluku. Nisam se baš slagao sa tim, jer su neke druge stvari u pitanju, ništa slično onome što ste vi pričali.
Ipak u grupi Zadruge u kojoj je osvanuo ovaj klip, Car nije naišao na odobravanje obožavalaca.
Filip Car
„Dejan opet bio u pravu“, „Ali kada pocne sebe da hvali, budaletina misli da su svi ludi pa da ne vide svojim očima to je radio i tamo, smećar teški“, „3 sata melje melje melje a nista ne kaze dok su ga neki podržali:“, „Care uživaj, boli te uvo…..hoće cura karijeru da ganja, i neka je, mora u miru knjigu da piše“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

„Prepoznajete li gde se snima?!“ Otac Asmina Durdžića izneo NOVE DETALJE o Aneli Ahmić: „Moja supruga je dugo UPOZORAVALA“

Izvor: Piplmetar.rs, 19.Sep.2023

Jelena Lukić. |. . ponedeljak 18. septembar 2023. 23:15h . .. Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, verenika...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.