Defile policije Knez Mihailovom ulicom

Izvor: Blic, 01.Jun.2012, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defile policije Knez Mihailovom ulicom

Stotinu pripadnika svih jedinica policije prodefilovalo je danas oko 16 sati kroz Knez Mihailovu ulicu. Svečani policijski orkestar predvodio je defile policijskih jedinica Foto: R. Ristić

Pripadnici svih policijskih jedinica svečano su prodefilovali kroz sam centar grada kako bi najavili obeležavanje "Dana policije" i kako bi građanima promovisali sve jedinice koje se brinu za bezbednost u Srbiji.

Defile konjičke policije, vatrogasaca spasioca, saobraćajne i interventne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << policije, spasilačkog tima i specijalnih jedinica uz svečani orkestar policije oduševio je građane koji su se popodne našli u centru grada.

Defile konjičke policije

Pripadnici policijskih jedinica promotivnu šetnju su završili kod fontane "Ribar" na samom ulazu na Kalemegdan.

"Dan Ministarstva" i "Dan policije" svečano će se obeležiti u nedelju u Nastavnom centru "Makiš" kada će specijalizovani timovi srpske policije pred posetiocima demonstrirati svoje veštine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.