Dan MUP-a:Svečani defile policajaca

Izvor: B92, 01.Jun.2012, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan MUP-a:Svečani defile policajaca

Beograd -- Pripadnici Policijske uprave za Beograd danas su, povodom Dana policije i MUP-a, prodefilovali Knez Mihailovom ulicom u Beogradu.

Centralnom beogradskom ulicom, uz pratnju policijskog orkestra, svečano su prošli policajci na konjima i s policijskim psima, zatim pripadnici vatrogasne, kriminalističke i saobraćajne policije.

Tokom manifestacije policajci su prolaznicima u Knez Mihailovoj ulici delile balone s policijskim obeležjima.

Svečani defile završen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na Kalemegdanu, gde su policajci pozvali građane da prisustvuju centralnoj svečanosti povodom Dana policije i MUP-a koja će biti održana u nedelju, 3. juna u Makišu.

Građani će na centralnoj svečanosti povodom Dana policije moći da vide konjičku reviju, a biće organizovana izložba naoružanja i opreme i takmičenje u streljaštvu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Defile policije Knez Mihailovom ulicu

Izvor: Blic, 01.Jun.2012

Stotinu pripadnika svih jedinica policije prodefilovalo je danas oko 16 sati kroz Knez Mihailovu ulicu...Pripadnici svih policijskih jedinica svečano su prodefilovali kroz sam centar grada kako bi najavili obeležavanje "Dana policije" i kako bi građanima promovisali sve jedinice koje se brinu za bezbednost...

Nastavak na Blic...

Defile policije Knez Mihailovom ulicom

Izvor: Blic, 01.Jun.2012

Stotinu pripadnika svih jedinica policije prodefilovalo je danas oko 16 sati kroz Knez Mihailovu ulicu. Svečani policijski orkestar predvodio je defile policijskih jedinica Foto: R. Ristić..Pripadnici svih policijskih jedinica svečano su prodefilovali kroz sam centar grada kako bi najavili obeležavanje...

Nastavak na Blic...

Zakletvu položilo 250 novih policajaca

Izvor: Glas javnosti, 02.Jun.2012, 15:27

BEOGRAD - Novih 250 policajaca koji će raditi u Beogradu položilo je zakletvu kojom su se obavezali da će štititi ljudska prava i građanske slobode, kao i da će služiti građanima Srbije i pridržavati se zakona, objavljeno je na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP)...Načelnik Policijske...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.