Dečak ubica pokušao da pobegne? Oglasio se MUP

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 14:03

Dečak ubica pokušao da pobegne? Oglasio se MUP

MUP je saopštio da su netačni navodi pojedinih medija da je K. K. (14) pokušao da pobegne iz zdravstvene ustanove u kojoj se nalazi.

On se u toj ustanovi nalazi nakon što je 3. maja ove godine počinio zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

"Naglašavamo da je maloletni K. K. pod 24-časovnim nadzorom policije, čime svaka mogućnost bekstva u potpunosti nije moguća", piše u saopštenju.

Kako stoji u saopštenju, Ministarstvo unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslova apeluje na medije da ne objavlјuju neproverene informacije kojima se uznemiruje javnost, posebno kada se radi o zločinu koji je duboko potresao sve građane.

Da podsetimo, višestruko ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dogodilo se 3. maja 2023. godine, kada je učenik te škole K. K. pucano na učenike i zaposlene u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na beogradskoj opštini Vračar.

Ubio je desetoro (devet učenika i čuvara) i ranio šest osoba (pet učenika i učiteljicu). Ubrzo potom policija je uhapsila počinioca, za koga je kasnije utvrđeno da je trinaestogodišnji učenik sedmog razreda te škole, označen inicijalima K. K.

Pročitajte još:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.