Izvor: Danas, 01.Avg.2023, 13:52

MUP: Netačni navodi pojedinih medija da je K. K. pokušao da pobegne

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da su netačni navodi pojedinih medija da je K.K. (14) pokušao da pobegne iz zdravstvene ustanove u kojoj se nalazi nakon što je 3. maja ove godine počinio zločin u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Dečak osumnjičen za ubistva u "Ribnikaru" nije pokušao da pobegne iz ustanove

Izvor: Radio 021, 01.Avg.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova demantovalo je informaciju koju su objavili pojedini mediji, a koja je da je dečak osumnjičen za ubistva u Ribnikaru pokušao da pobegne iz zdravstvene ustanove.

Nastavak na Radio 021...

EVO KAKO ČUVAJU DEČAKA UBICU Oglasio se MUP: Ne postoji nikakva mogućnost da pobegne!

Izvor: Blic, 01.Avg.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da dečaka ubicu (14) policijski službenici čuvaju 24 sata, kao i da ne postoji mogućnost da pobegne iz ustanove u kojoj se nalazi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.