Dečak ubica otkrio šta je uradio pre masakra FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 09:21

Dečak ubica otkrio šta je uradio pre masakra FOTO

Beograd -- Na današnji dan pre tri meseca dogodilo se masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

To je nezapamćen zločin koji je potresao celu naciju.

Tada je 13-godišnji K. K. likvidirao u hodniku škole i kabinetu istorije deset osoba – devet učenika i radnika obezbeđenja.

Jedna od najnovijih informacija je da je pre zločina dečak ubica pretraživao na internetu i "da li u Srbiji postoji doživotna kazna zatvora".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Nisam znao da neću odgovarati, mislio sam da hoću, zbog toga sam na internetu gledao da li mogu da budem osuđen na doživotnu robiju. Želeo sam da znam šta me čeka", navodno je rekao istražiteljima.

Nekoliko sati posle stravičnog zločina, dečak ubica je smešten u psihijatrijsku ustanovu, gde je pod nadzorom policije i stručnjaka 24 sata.

Dečak ubica pokušao da pobegne? Oglasio se MUP

Ne može da izlazi napolje, ne može da razgovara sa drugom decom ili da prima posete.

Više stručnih lica je zaduženo za razgovore sa njim, a hranu dobija svakodnevno u sobi.

Njegove lične stvari donosi jedna od njegovih rođaka.

Sve što je b92.net pisao o masakru na Vračaru čitajte OVDE.

Uhapšen je i njegov otac Vladimir Kecmanović, protiv koga se vodi istraga zbog sumnje da nije pravilno obezbedio oružje, koje je dečak uzeo i počinio masovno ubistvo.

Inače, sada 14-godišnji K. K. je saslušan kao svedok u istrazi koja se vodi protiv njegovog oca. Tada je, između ostalog, izjavio da je lako provalio šifru torbe u kojoj je otac držao pištolj, kao i da ga je otac vodio u streljanu i bio ponosan na njega kako puca "bez promašaja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NE PRESTAJE DA PLAŠI I ŠOKIRA! Dečak ubica otkrio šta je uradio NEPOSREDNO pre masakra

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023

Novi iznenađujući detalji...Na današnji dan pre tri meseca dogodilo se masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru...Tada je 13-godišnji dečak-ubica likvidirao u hodniku škole i kabinetu istorije deset osoba – devet učenika i radnika obezbeđenja...Jedna od najnovijih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.