NE PRESTAJE DA PLAŠI I ŠOKIRA! Dečak ubica otkrio šta je uradio NEPOSREDNO pre masakra

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 09:58

NE PRESTAJE DA PLAŠI I ŠOKIRA! Dečak ubica otkrio šta je uradio NEPOSREDNO pre masakra

Novi iznenađujući detalji.

Na današnji dan pre tri meseca dogodilo se masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Tada je 13-godišnji dečak-ubica likvidirao u hodniku škole i kabinetu istorije deset osoba – devet učenika i radnika obezbeđenja.

Jedna od najnovijih informacija je da je pre zločina dečak ubica pretraživao na internetu i "da li u Srbiji postoji doživotna kazna zatvora".

- Nisam znao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da neću odgovarati, mislio sam da hoću, zbog toga sam na internetu gledao da li mogu da budem osuđen na doživotnu robiju. Želeo sam da znam šta me čeka - navodno je rekao istražiteljima.Nekoliko sati posle stravičnog zločina, dečak ubica je smešten u psihijatrijsku ustanovu, gde je pod nadzorom policije i stručnjaka 24 sata.

Ne može da izlazi napolje, ne može da razgovara sa drugom decom ili da prima posete.

Više stručnih lica je zaduženo za razgovore sa njim, a hranu dobija svakodnevno u sobi.

Njegove lične stvari donosi jedna od njegovih rođaka.

Uhapšen je i njegov otac protiv koga se vodi istraga zbog sumnje da nije pravilno obezbedio oružje, koje je dečak uzeo i počinio masovno ubistvo.

Inače, sada 14-godišnji dečak ubica je saslušan kao svedok u istrazi koja se vodi protiv njegovog oca. Tada je, između ostalog, izjavio da je lako provalio šifru torbe u kojoj je otac držao pištolj, kao i da ga je otac vodio u streljanu i bio ponosan na njega kako puca "bez promašaja".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.