Dečak preživeo pad s osmog sprata jer mu se glava zaglavila u klima uređaju

Izvor: Blic, 20.Jun.2011, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak preživeo pad s osmog sprata jer mu se glava zaglavila u klima uređaju

Talilčni trogodišnjak preživeo je pad s balkona na osmom spratu zgrade u kineskoj prestonici Pekingu jer mu se glava zaglavila između zgrade i spoljne jedinice klima uređaja.

Dečaka su roditelji ostavili samog u stanu. Kada su komšije čule zapomaganje, videle su da je mališan pao sa balkona i da je izbegao smrt zahvaljujući klima uređaju. Pozvali su policiju, ali kada je dečak počeo da klizi, odlučili su da naprave ljudski lanac i pokušaju da ga izvuku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Dvojica piljara, koji se u medijskim izveštajima imenuju kao gospodin Vang i gospodin Žu, izašli su na terasu. Žu je prekoračio ogradu, dok ga je Vang pridržavao ispod miške. Po principu "baba za dedu, deda za repu", Vanga je oko struka pridržavao jedan od komšija i hrabri piljari su u poslednji trenutak spasili trogodišnjaka.

Dramatične fotografije spasavanja pogledajte ovde.

Povezane vesti: Kina: Dečak teško povređen posle pada sa 20. sprata

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.