Dečak pao sa bandere; Ne može se s njima izaći na kraj

Izvor: B92, 02.Jun.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak pao sa bandere; "Ne može se s njima izaći na kraj"

Vrbas -- Kobna dečja igra u Vrbasu koštala je jednog dečaka teških povreda.

Šesnaestogodišnjak je nekoliko minuta visio sa bandere, a kada je pokušao da skoči u kanal, sa pet metara visine pao je na beton.

Njegovo stanje je stabilno, ali ovaj nesrećni slučaj nije poslužio kao opomena. Opasne igre deca u Vrbasu igrala su se i danas.

“Ne može sa njima da se izađe na kraj. Policija slabo reaguje, kad god ih zovemo, oni dal nemaju patrolu... Dođu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali posle dva-tri sata kad se oni razbeže, ja ne znam kako ćemo mi izaći s njima na kraj“, rekao je jedan od zaposlenih na kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

U bolnici je otac dečaka koji konstatuje da je njego sin dobro prošao.

“Noga i ruka su u pitanju, mada će noga možda morati da se operiše jer je bio otvoren prelom. Ne verujem da će se iko smiriti dok ne daj Bože neko ne nastrada tu“, rekao je on.

Neograđene betonske litice vrbaskog šlajza i dalje su avanturistički izazov za decu. Okupljena deca su demantovala da je mladića iko nagovorio na skok, kako su preneli portali. Tvrde da je bila njegova ideja, a da su oni samo navijali za to da se dovoljno zaljulja kako bi izbegao beton i upao u vodu.

Pažnja, snimak je uznemirujuće sadržine!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.