Dečak pao sa bandere; "Ne može se s njima izaći na kraj"

Kobna dečja igra u Vrbasu koštala je jednog dečaka teških povreda.

Izvor: B92

Subota, 02.06.2018.

18:29

Dečak pao sa bandere;
screenshot/Prva

Šesnaestogodišnjak je nekoliko minuta visio sa bandere, a kada je pokušao da skoči u kanal, sa pet metara visine pao je na beton.

Njegovo stanje je stabilno, ali ovaj nesrećni slučaj nije poslužio kao opomena. Opasne igre deca u Vrbasu igrala su se i danas.

“Ne može sa njima da se izađe na kraj. Policija slabo reaguje, kad god ih zovemo, oni dal nemaju patrolu... Dođu, ali posle dva-tri sata kad se oni razbeže, ja ne znam kako ćemo mi izaći s njima na kraj“, rekao je jedan od zaposlenih na kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

U bolnici je otac dečaka koji konstatuje da je njego sin dobro prošao.

“Noga i ruka su u pitanju, mada će noga možda morati da se operiše jer je bio otvoren prelom. Ne verujem da će se iko smiriti dok ne daj Bože neko ne nastrada tu“, rekao je on.

Neograđene betonske litice vrbaskog šlajza i dalje su avanturistički izazov za decu. Okupljena deca su demantovala da je mladića iko nagovorio na skok, kako su preneli portali. Tvrde da je bila njegova ideja, a da su oni samo navijali za to da se dovoljno zaljulja kako bi izbegao beton i upao u vodu.

Pažnja, snimak je uznemirujuće sadržine!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: