Dečaci postaju muškarci tek u 27. godini

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2010, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci postaju muškarci tek u 27. godini

Popularni sajt za vršenje anketa "OnePoll.com" je u poslednjem istraživanju došao do podataka da dečaci veruju da postaju muškarci tek u 27. godini, odnosno da tek tada menjau svoje nezrele navike.

Pripadnici jačeg pola u potpunosti odrastu tek kad dobiju prvo dete, što u proseku bude u 29. godini, mada se i tada s vremena na vreme ponašaju kao klinci… Na primer, kad se napiju…

Sa druge strane, devojčice postaju zrele sa 24 godine, bar prema ovom istraživanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koje prenose britanski mediji. Dame čak prestanu da psuju do 26. godine (što nije realno, ali istraživanje tako kaže), do 25. godine prestanu često da posećuju noćne klubove, a već od 23. prestanu da se napadno šminkaju i oblače tako da ističu grudi (što tek nije realno, ali ajde…).

"Izveštaj pokazuje da muškarci jednostavno ne odrastaju tako brzo kao žene. Oni će i dalje raditi nezrele stvari kad možda ne bi trebalo, posmatrajući njihove godine, ali tako je", rekao je jedan od portparola sajta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.