Izvor: Kurir, 12.Apr.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darkvud dab i Svi na pod sviraju na Supernatural festivalu

BEOGRAD, 12. aprila 2010. (Beta) - Srpske grupe "Darkvud dab" i "Svi na pod" nastupiće na festivalu "Supernatural" koji će biti održan 25. aprila kod Hajdučke česme u Košutnjaku, saopštili su danas organizatori. Besplatne karte za ovaj festival, koji slavi Dan planete, dobiće svi koji dođu na Trg Nikole Pašića 16, 17. i 18. aprila i ponesu sa sobom tri plastične flaše, tri limenke i tri časopisa, dnevne novine ili kartona, navodi se u saopštenju. Kako je Beti rečeno u organizaciji festivala, na Trgu Nikole Pašića biće postavljeni štandovi i reciklažna traka. 

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Darkwood dub na Supernatural festivalu

Izvor: Press, 12.Apr.2010

Darkvud dub, jedan od naših najpopularnijih ander ground bendova nastupiće na Supernatural festivalu 25.aprila kod Hajdučke česme u Košutnjaku .Pored Darkvuda na festivalu će nastupiti sedmočlani bend "Svi na pod" , koji po ocenama kritičara...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.