Darko je otišao u Ameriku na koledž, ali snove mu je prekinula OPAKA BOLEST, njegova porodica sada moli za pomoć da ga sahrane u Srbiji

Izvor: Press, 07.Nov.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko je otišao u Ameriku na koledž, ali snove mu je prekinula OPAKA BOLEST, njegova porodica sada moli za pomoć da ga sahrane u Srbiji

Darko Radović (32) iz Valjeva preminuo je juče u SAD nakon što je izgubio višemesečnu bitku sa kancerom.
Foto;blic
Kako piše list "Telegraf" Darko se stoički borio sa opakom bolešću, međutim njegovo telo je oslabilo i preminuo je posle bitke sa ovom bolešću. Radovićevi prijatelji navode da je uvek bio vedrog duha, pozitivan i jednostavan momak koji je voleo život.
U Ameriku je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << otišao pre osam godina na koledž i bavio se košarkom, međutim bolest ga je omeo u tome.

Porodica preminulog mladića prikuplja pomoć kako bi mogli da ga sahrane u rodnom Valjevu. Oni su pokrenuli fond na sajtu Gofundme.
- Naš dragi prijatelj Darko Radović je preminuo nakon borbe sa kancerom. Sa ovom opakom bolešću se borio mesecima, išao je na terapije i taman kada se činilo da će iz bitke izaći kao pobednik, njegovo telo je oslabilo i više nije bilo u stanju da se bori s kancerom. kako bi njegovo telo bilo transportovano u Srbiju i sahranjeno, primorani smo da na ovaj način skupljamo donacije - navodi se na ovom sajtu.
Cilj je da se skupi 15.000 dolara kako bi porodica mogla da sahrani Darka u Srbiji

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.