Izvor: Piplmetar.rs, 24.Nov.2023, 20:30

Darko Tanasijević: „Nervira me što neki nipodaštavaju odnos Matore i Anite jer se radi o dvema ženama!“

Voditelj Darko Tanasijević je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, dao svoj sud o učesnicima rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, a pre svega se osvrnuo na mogući ulazak starlete Stanije Dobrojević u ovaj TV format.
Darko Tanasijević (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot


– Zasigurno bi mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << voleli, pa i ja, taj njen ulazak. Bilo bi zanimljivo nastaviti to njeno suočavanje s Aneli, ali ne samo sa njom, koliko i sa pojedinim učesnicima koji je nedeljama ne štede kada je komentarišu. Stanija definitivno privlači pažnju, pogotovo otkako se saznalo za njenu vezu sa Asminom, te smatram da bi njen ulazak definitivno uzburkao Elitu“ – istakao je Darko za Star, a zatim se osvrnuo na Teodoru Delić i Nenada Macanovića Bebicu.
– Slatki su mi skroz. Želim da verujem da će to potrajati, ali nisam siguran u održivost tog odnosa. Ja negde verujem Teodori u njena osećanja, desi se tako da se zacopamo u nekog ko totalno nije naš tip, ali napolju čisto sumnjam da bi to potrajalo. Neka me razuvere – poručio je Tanasijević, a potom prokomentarisao i Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)
– Kad god smo mislili jedno, njih dvoje su bili tu da nas demantuju i uvere u suprotno svih prethodnih godina. Siguran sam da će nas iznenaditi još mnogo puta u „Eliti“. Zola nije imun kada je u pitanju Miljana, ali mislim da se dobro namazao i naštelovao, te da neće dopustiti da ga vodi srce, već mozak i računica – smatra voditelj, a nije izostao komentar ni za Jovanu Tomić Matoru.
– Nervira me to što mnogi nipodaštavaju taj odnos, taj brak, budući da se radi o dvema ženama i da smo na Balkanu, ali jedno je sigurno, da Matoru ovo mnogo boli, isto tako kao kada se nekom strejt paru raspadne brak ili ljubav u koju su verovali. Jako mi je žao što prolazi kroz ovo, devojka se raspada od tuge, ali neka joj ovo bude za nauk, za ubuduće – poručio je Darko, a zatim prokomentarisao i Anitu Stanojlović:
Darko Tanasijević (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Nisam ovo od nje očekivao, iskreno. Mislio sam da se kraj Matore skrasila, uslovno rečeno unormalila, da je našla neku svoju mirnu luku, nekog ko joj je oslonac, podrška, bezbednost, sigurnost, ljubav. Sve u jednom. Ipak, i ovo je pokazatelj da nekada ni sve to nije dovoljno – zaključio je Tanasijević.
Šta je, sa druge strane, Darko Tanasijević ispričao odsustvu komunikacije sa voditeljom Milanom Miloševićem pogledajte u odvojenom tekstu: Šta se to dešava između Milana Miloševića i Darka Tanasijevića? „Nismo u kontaktu!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.