Dao oglas da prodaje bubreg

Izvor: RTS, 08.Jul.2010, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dao oglas da prodaje bubreg

Kragujevčanin R.M. okačio oglas u Kliničkom centru u Kragujevcu da prodaje bubreg. Razlog za taj radikalni potez, kako je naveo, leži u dugovanju zbog neotplaćenog kredita.

Pedesetčetvorogodišnji kragujevčanin R. M. okačio je oglas u Urološkoj klinici Kliničkog centra u Kragujevcu da prodaje bubreg, javila je lokalna televizija.

Kako je rekao, zna da to nije po zakonu, ali je na takav korak primoran, jer je u dugovima zbog ranije podignutog kredita, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sada nije u situaciji da vrati jer je odavno bez posla.

"Znam da to zakon ne dozvoljava, ali prodajem ono što je moje i ništa nisam ukrao", rekao je R.M. i dodao da je sa završenom srednjom školom nekada radio u Gradskim tržnicama.

R.M. je planirao da proda bubreg za 40.000 evra, mada je u oglasu naveo da je cena "po dogovoru".

Portparol Kliničkog centra Vanja Đorđević je u izjavi Tanjugu rekla da je oglas uklonjen sa oglasne table na Urološkoj klinici.

"Koliko je oglas stajao na tabli nije poznato, ali on više nije na mestu gde je bio okačen", rekla je Đorđevićeva.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.