Prodajem bubreg-cena po dogovoru!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jul.2010, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodajem bubreg-cena po dogovoru!

Kragujevčanin R.M, star 54 godine, dao je oglas da prodaje bubreg, cena po dogovoru, na oglasnoj tabli Urološke klinike Kliničkog centra u Kragujevcu, javila je lokalna televizija.

On je rekao da zna da to nije po zakonu, ali da je na takav korak primoran, jer je u dugovima zbog ranije podignutog kredita koji sada nije u situaciji da vrati jer je odavno bez posla.

"Znam da to zakon ne dozvoljava, ali prodajem ono što je moje i ništa nisam ukrao", rekao je R.M. i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dodao da je sa završenom srednjom školom nekada radio u Gradskim tržnicama.

R.M. je razveden i nema decu, a bubreg je planirao da proda za 40.000 evra, mada je u oglasu naveo da je cena "po dogovoru".

Portparol Kliničkog centra Vanja Đorđević je u izjavi Tanjugu rekla da je oglas uklonjen sa oglasne table na Urološkoj klinici.

"Koliko je oglas stajao na tabli nije poznato, ali on više nije na mestu gde je bio okačen", rekla je Đorđevićeva i dodala da na oglasnim tablama građani praktikuju da ostavljaju razne ponude.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dao oglas da prodaje bubreg

Izvor: RTS, 08.Jul.2010

Kragujevčanin R.M. okačio oglas u Kliničkom centru u Kragujevcu da prodaje bubreg. Razlog za taj radikalni potez, kako je naveo, leži u dugovanju zbog neotplaćenog kredita. ..Pedesetčetvorogodišnji kragujevčanin R. M. okačio je oglas u Urološkoj klinici Kliničkog centra u Kragujevcu da prodaje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.