Danskom milioneru za ubistvo novinarke doživotni zatvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danskom milioneru za ubistvo novinarke doživotni zatvor

Danski milioner Piter Medsen (47) osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva švedske novinarke Kim Val (30) na njegovoj podmornici.

Medsen je izjavio da će uložiti žalbu na presudu danskog suda, prenela je agencija AP.

Medsen negira da je ubio novinarku, tvrdeći da je ona slučajno preminula na podmornici, a priznao je da je isekao njeno telo na delove i bacio ih u more.

Policija je uhapsila Medsena 11. avgusta prošle godine kada se pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bez Valove, sa kojom je isplovio u svojoj ručnoj napravljenoj podmornici prethodnog dana.

Policija je torzo koje je voda izbacila na obalu u Kopenhagenu identifikovala da pripada Valovoj.

Kasnije su pronađeni i ostali delovi njenog tela.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doživotni zatvor milioneru zbog stravičnog ubistva novinarke

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2018

LONDON - Danski milioner i izumitelj Piter Medsen osuđen je danas na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva novinarke Kim Val na njegovoj podmornici...On je ranije priznao da je raskomadao tijelo švedske novinarke, ali negirao da je ubio. Priznao je i da je dijelove njenog tijela bacio u more...Madsen...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.