Dani Nikolasa Madura su odbrojani

Izvor: B92, 24.Feb.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dani Nikolasa Madura su odbrojani"

Američki šef diplomatije Majk Pompeo rekao je da je blizu kraj za Nikolasa Madura koga SAD ne priznaje više za predsednika Venecuele.

"Uveren sam da su zahvaljujući Venecuelancima Madurovi dani odbrojani", rekao je državni sekretar u intervjuu za Si-En-EN (CNN).

On je ponovio te reči u intervjuu za Foks.

"Snažno se nadamo da će u danima, nedeljama i mesecima koji dolaze Madurov režim shvatiti da je venecuelanski narod učinio da su njegovi dani odbrojani", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Pompeo.

On je Madura okarakterisao kao "najgoreg od najgorih tirana" i govorio o nekoliko stotina tona hrane, lekova i higijenske opreme koje su SAD poslale na granicu sa Venecuelom, a čiji prolaz u zemlju je juče blokiran.

Upitan o mogućem pribegavanju sili od strane američke vojske, Pompeo nije isključio tu mogućnost u skladu sa linijom koju Vašington drži od početka krize.

"Rekli smo da su sve opcije na stolu. Činimo šta možemo da demokratija vlada i da se otvori bolja budućnost za Venecuelance", rekao je on za Foks.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pompeo: Dani Nikolasa Madura su odbrojani

Izvor: Beta, 24.Feb.2019

Američki šef diplomatije Majk Pompeo rekao je danas da je blizu kraj za Nikolasa Madura koga SAD ne priznaje više za predsednika Venecuele."Uveren sam da su zahvaljujući Venecuelancima Madurovi dani odbrojani", rekao je državni sekretar u intervjuu za Si-En-EN (CNN).On je ponovio te reči u intervjuu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.